ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ για την ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 
 
Για συναδέλφους των εκπαιδευτικών κλάδων Μηχανολόγων (ΠΕ82), Ηλεκτρολόγων (ΠΕ83), Ηλεκτρονικών ΠΕ84) και των αντίστοιχων ΤΕ, σε ΕΠΑΛ και ΕΚ. Η επιμορφωτική διημερίδα με θέμα: «Ηλεκτροκίνηση: Λύση η πρόβλημα», θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9/2/2024 (12:00-19:30) και Σάββατο 10/2/2024 (09:30-14:30), στο αμφιθέατρο του πρώην 3ου ΓΕΛ Ν.Φιλ/φειας «Μίλτος Κουντουράς»,
Για την παρακολούθηση της διημερίδας , είτε δια ζώσης είτε εξ αποστάσεως, οι συνάδελφοι θα πρέπει να το δηλώσουν μέχρι και την Πέμπτη 08/02/2024 στο σύνδεσμο,
Η επιμορφωτική διημερίδα συνδιοργανώνεται από το 1ο & 2ο Ημερήσιο ΕΠΑΛ Φιλαδέλφειας, το 3ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Φιλαδέλφειας, το 5ο Εργαστηριακό Κέντρο (Ε.Κ) Αθήνας-Φιιλαδέλφειας και τους συμβούλους παιδαγωγικής ευθύνης και ειδικοτήτων, Ζωγόπουλο Ευστάθιο, Παρίση Βασίλειο, Καρβούνη Ιωάννη, Τσίντζο Πέτρο, Στυλιανή Μολασιώτη, Καλπίδη Ιωάννη.
Τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Δια βίου μάθησης και του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας.
 
 
 
 
 
 

Λίγα Λόγια

Το 5ο Εργαστηριακό Κέντρο (Ε.Κ.) Αθήνας – Ν. Φιλαδέλφειας εκπαιδεύει σε εργαστήρια , σύμφωνα με τα αναλυτικά προγράμματα του ΥΠΠΕΘ, μαθητές που φοιτούν σε ΕΠΑΛ ή ΙΕΚ. Διαθέτει σύγχρονο εργαστηριακό εξοπλισμό για όλες τις ειδικότητες και καλύπτει το σύνολο των προβλεπόμενων εργαστηριακών ασκήσεων των αναλυτικών προγραμμάτων.

Search